Polikliniek Flebologie Terwolde  Behandeling aan spataderen, open benen, aambeien & ontsierende vaatjes

Polikliniek Flebologie Terwolde Behandeling aan spataderen, open benen, aambeien & ontsierende vaatjes

Google+    Facebook    LinkedIn

Google maps
Polikliniek voor Febologie Terwolde
Kadijk 7a
7396 NJ TERWOLDE


Tel 0571-291 531
E-mailadres info@flebologie.com

Volg ons ook via sociale media


 

Welkom bij Polikliniek voor Flebologie in Terwolde, de spataderspecialist van Nederland !

 
 
Wij heten U allen van harte welkom op de website van de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde. Daar waar reeds sedert 1947 "spataderen" en veelal als gevolg daarvan "open benen" werden en worden behandeld. In deze lange periode zijn miljoenen mensen U voorgegaan, met succes en naar volle tevredenheid.
 

Spataderen verwijderen in dé kliniek van Nederland!  bekijk hier onze bedrijfsfilm

 

 

Laat uw spataderen behandelen bij de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde.

Laat uw spataderen behandelen bij de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde. Werkend in deze lange periode, waarbij in het begin door Dokter van der Molen pionierswerk werd verricht, beschikken de artsen over veel professionele kennis en handvaardigheid. In onze polikliniek voeren wij geen operaties uit maar maken gebruik van de zgn. sclerocompressie therapie, waarbij met injecties Aethoxysclerol ( in vloeibare vorm of schuim-foam) verbindweefseling van de spataderen wordt verkregen. De ader is dan niet meer functioneel, blijft in het lichaam. Bij de vele aderen in het been ( van het Diepe Veneuze Systeem, het Oppervlakkige Systeem en de verbindingen daartussen) is dit normaliter geen probleem. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar die komen bij het onderzoek vooraf en uw eigen verhaal zeker aan het licht.
 
Deze therapie kent een korte behandelingstijd en is laag in prijs. Vele malen lager dan er doorgaans door de gecertificeerde instellingen word gedeclareerd. In Terwolde betaalt U de rekening zelf (zie Kosten Behandeling). Bij behandeling in het ziekenhuis of andere (poli)kliniek is uw verplichte Eigen Bijdrage € 360.= Het overdenken waard!
 

Spataderen verwijderen


Behandelingen van spataderen, ontsierende adertjes/vaatjes, open benen en aambeien

Bij de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde bent U aan het juiste adres voor behandeling van spataderen en de hierboven genoemde aandoeningen. Wij kunnen bogen op een langdurige periode, waarbij spataderen, open benen, besenreiser, vaatvernauwing in de benen door ons met succes werden en worden behandeld. In ziekenhuizen e.d. wordt o.a. geopereerd bij/vanaf C3 categorie van de CEAP classificatie (EVLT-Laserbehandeling). C1 en C2 categorie ( ontsierende vaatjes en zichtbare spataderen zonder Oedemen of andere klachten) worden NIET vergoed door de Zorgverzekeraars. Aan een eventuele behandeling door genoemde instellingen van Spataderen vallend onder de C1 en C2 categorie hangt een nogal hoger prijskaartje.
 
 

Bij de Polikliniek in Terwolde bent u aan het juiste adres voor;

Bel direct

 

Met deze website hopen wij u te adviseren en te informeren over de mogelijkheden die Polikliniek Flebologie in Terwolde u te bieden heeft. Het kan zijn dat u nog vragen heeft of aanvullende informatie nodig heeft.
Neem dan direct contact met ons op per telefoon of email. Wij staan u graag te woord. Bel direct 0571-291 531