Reacties van patienten  Polikliniek Flebologie Terwolde

Reacties van patienten Polikliniek Flebologie Terwolde

Google+    Facebook    LinkedIn

Google maps
Polikliniek voor Febologie Terwolde
Kadijk 7a
7396 NJ TERWOLDE


Tel 0571-291 531
E-mailadres info@flebologie.com

Volg ons ook via sociale media


 

Reacties patienten/cliënten:

Hieronder leest u recente reacties van onze patiënten/cliënten. (Klik op de naam)

Behandelingen Spataderen

A.Tax  (11 juni 2015)

Ik had al jarenlang last van forse spataderen tot hoog in mijn lies. Na artsbezoek ben ik doorverwezen naar een specialistisch centrum (die wel vergoed wordt door de zorgverzekeraar). Ik heb daar 3 keer een verschillende behandeling gehad met ong een jaar tussentijd waarbij ik 2 keer een flinke ontsteking kreeg! Dat was zeker geen pretje, en uiteindelijk was ik nog niet van die ader in mijn lies af. Omdat mijn vader vroeger al met zijn broers en zus terwolde ging en zij allen naar tevredenheid waren behandeld heb ik mij daar ook laten beoordelen. Ik ben 3 weken achter elkaar door dr vrieze behandeld en ik ben er gewoon vanaf!! Zonder last te hebben gehad. Onvoorstelbaar dat zorgverzekeraars wel bereid zijn andere dure methodes willen vergoeden, zelfs operaties van enkele duizenden euro's (is mij voorgesteld), en een bewezen goed werkende techniek van enkele honderden euro's niet! Ik ben desalnietemin blij dat ik er vanaf ben!

H. Linnenbank

Ik heb al 15 jaar vernauwing in mijn bloedvaten,kon amper nog 50 m lopen zonder stil te moeten staan vanwege de pijn in mijn benen. Ben in 3 ziekenhuizen onderzocht ,het eindresultaat was dat ze er niets aan konden doen,als ik zwarte tenen of open wonden zou krijgen dan moesten mijn benen geamputeerd worden.Ik heb dit niet geaccepteerd en ben naar Febologie Terwolde Dr. vriezen gegaan . Het resultaat is geweldig! Ik kan weer volop lopen en fietsen en heb geen koude benen meer. Mensen voordat U UW BENEN LAAT AMPUTEREN ga voor uw eigen bestwil eerst naar Dr vriezen in Terwolde,het heeft mij mijn benen gered!

P. Selen

Door een ongelukkige val begin jaren '70 had ik mijn scheenbeen gekneusd en ontstonden er spataderen. Het zag er verschikkelijk uit en ik had zelfs na enkele jaren een trombose been. Omdat mijn vrouw zich enkele keren in Terwolde had laten behandelen voor spataderen ben ik in 1983 meegegaan voor onderzoek. Dokter van der Molen heeft mijn " speciale geval " behandeld en helemaal onder controle gebracht. Blijkbaar heb ik wel aanleg voor spataderen en ben nadien bijna ieder jaar terug geweest om de spatderen te laten behandelen. Ik ben nu 71 jaar en prima gezond en loop nog 40 à 50 km per week.  Mijn benen zijn mede door de specialistische methode van de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde in uitstekende vorm. Daarom rijd ik met veel plezier van Noord Limburg naar de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde voor een behandeling. Mijn ervaring is om alvorens met een spatader probleem naar een ziekenhuis te gaan eerst naar de Polikliniek voor Flebologie in Terwolde te gaan waar men op een eenvoudige manier het spatader probleem weet op te lossen.

H. de Kroon

Daar ik zeer enthousiast ben over de spataderbehandeling in Terwolde door dokter Vriezen zou ik dit een ieder met dezelfde problematiek kunnen aanraden. Bij mij is er sprake van zgn. besenreisen, kleine blauwe ontsierende adertjes. Waar dit in andere klinieken niet voor behandeling in aanmerking komt omdat dit als een cosmetische behandeling wordt gezien, is dit in Terwolde zeer deskundig en tot mijn volle tevredenheid behandeld. Ik draag weer met plezier rokjes en ben de behandelaars in Terwolde dankbaar dat ik mijn benen weer trots kan tonen.

G. de Vries

Met veel pijn in mijn benen kwam ik in het reguliere medische circuit terecht. De pijn bleek te komen van dichte slagaders. Er was inmiddels grote schade ontstaan aan mijn rechtervoet door zuurstofgebrek. Na een aantal operaties kwam tot mijn grote schrik amputatie ter sprake. Ik werd geattendeerd op zuurstoftherapie. Dit heeft erg geholpen bij de wondheling van de wond op mijn voet. De doorbloeding van mijn benen was nog steeds niet goed.

De kliniek van dokter Vriezen in Terwolde kende ik via mijn oom, die hier al in de jaren 60 met succes was behandeld aan zijn benen om amputatie te voorkomen. Ik heb contact opgenomen en kon direct komen. Na zo'n 25 keer een injectie in mijn slagader te hebben gekregen is het resultaat verbluffend. Ik tennis weer en een aantal kilometers lopen en fietsen is geen probleem meer. 


J. Kuiper

Diep respect voor alle specialisten in een ziekenhuis, maar soms zijn die erg gebonden aan het medisch oerwoud van voorschriften. 4 jaar geleden was mijn linkerbeen opgegeven en was amputatie van het bovenbeen de enige mogelijkheid. Mijn huisarts wist van het bestaan van Terwolde en zei: "niet geschoten is altijd mis". Dokter Vriezen begon met injecties in mijn bloedvaten . En zie, nu loop ik 1000 meter en kan fietsen als de beste. Enig begrip hoezeer ik Dokter Vriezen en zijn kliniek waardeer.

T. Veenstra

Bedankt voor het weer mooi maken van mijn benen. In mijn geval val ik tussen wal en het schip. Uit mijn onderzoek is het volgende gebleken; Indien ik met mijn blauwe benen met vele haarvaten en zonder dikke trossen spataderen, in het het ziekenhuis kom, dit onder cosmetische behandeling valt. Dit betekent dat ik dus alles zelf zal moeten betalen! 

Daar waar zowel bij de één (het ziekenhuis), als bij de ander (de privékliniek), rond de € 1000,- voor een (spatader) behandeling gevraagd wordt kom ik bij uw Kliniek in Terwolde nooit boven de € 110,- uit! Zo hoef ik voor deze spataderbehandeling niet aan mijn no-claim te komen van mijn ziekenfonds. En het resultaat is weer het hele jaar fantastisch!

S. Blaak

Op veler aanraden ben ik bij uw kliniek terecht gekomen voor een spataderbehandeling. Dit is het beste wat mij is overkomen. Ik ben helemaal van mijn spataderen af. Het resultaat is werkelijk perfect en de kosten zijn laag. Dank u wel voor deze prettige behandeling van mijn spataderen.

M. Duringhof

M.Duringhof

Ik ben 32 jaar oud en heb sinds mijn 20e last van ontsierende vaatjes op mijn onderbenen. Ondanks dat ik er lichamelijk geen last van had, wilde ik wel heel graag van deze vaatjes af. Ze waren donker en heel duidelijk te zien. Na mij verdiept te hebben in de behandeling van ontsierende vaatjes, kwam ik via google als snel terecht bij 'Polikliniek Flebologie Terwolde'.

Door de jarenlange ervaring van deze kliniek kreeg ik direct een vertrouwd gevoel om hier mijn ontsierende vaatjes weg te laten halen. In 2 behandelingen die vrijwel pijnloos waren ben ik van mijn ontsierende vaatjes af en durf ik weer een jurkje of een rok aan in de zomer! Super tevreden !

M. Duringhof

T. Nolten

Beste heer Vriezen,

U heeft mij twee weken geleden behandeld voor mijn spataderen op mijn been. Er zat ook een grote plek aan de binnenkant van mijn been met kleine blauwe adertjes die voor mij geen prioriteit hadden. Maar u zei: "Als ik hierboven en hieronder spuit, gaat die plek ook weg." Ik kon me het niet voorstellen. Loop er al 15 jaar mee. Maar gisteren mocht het verband eraf en tot mijn grote verbazing is ALLES weg. Heel hartelijk dank hiervoor! Dat mag ook wel eens gezegd worden. En mijn aambeien zijn ook weg. Wat een opluchting. Ik hoop dat jullie nog heel lang de praktijk voortzetten want ik zal ongetwijfeld nog vaker moeten komen in de komende 15 jaar maar dan weet ik toch weer heel erg zeker dat ik nergens beter terecht kan. Dank ook aan uw assistente.

M.Boon

30 jaar gelden heb ik mijn spataderen laten behandelen in de Polikliniek in Terwolde op advies van een bevriende huisarts, wiens vrouw zich al jaren liet behandelen door dokter Van de Molen. Ik kwam bij dokter Vriezen. Al die jaren ben ik schoon geweest. Ik ben nu 65 en het werd nu wel weer eens tijd om de spataderen te laten behandelen. Ik woon inmiddels in Vlissingen, wat niet naast de deur is van Terwolde. Behalve dat ik zo tevreden was met het resultaat, was ik destijds heel erg onder de indruk van een verhaal van een patient naast wie ik zat in de wachtkamer. Deze man had vaatvernauwing en zijn behandelende artsen zagen geen andere oplossingen dan zijn benen te amputeren. Hij kwam terecht in deze kliniek en na behandeling kon hij zijn benen houden. Behalve de enorme goede resultaten, word je er super fijn behandeld. Ik vond het een cadeau dat dokter Vriezen na al die jaren nog actief was. Voor iedere behandeling van mijn spataderen rijd ik graag het eind van Vlissingen naar Terwolde, want door de jaren ervaring van deze artsen en assistenten, wil ik niets anders. Ik kan het iedereen aanraden. Door snel en adequaat behandelen is het allemaal heel snel achter de rug, en kan het rokje eindelijk weer eens boven de knie!

R. Veenstra

Op aanraden van een kennis ben ik naar Terwolde gegaan om mij te laten behandelen aan mijn spataderen. Ik had er erg veel last van, en na een paar spataderbehandelingen ben ik van van mijn spataderen en pijn af. Ik wil deze kliniek echt iedereen aanraden!

 

Neem eens contact op

Ook een reactie plaatsen? Vul dan het onderstaande contactformulier in:

Naam
Achternaam
Telefoon
E-mailadres
Geboortedatum
Vraag/opmerking


Versturen